28 Eylül 2015 Pazartesi

Marmaris özel tekne turu günlük

Marmaris özel tekne turu günlük

Marmaris liman hareketli özel kiralık tekne ile çevre koylarına günübirlik gezintiye çıkmak yaz aylarında çok keyiflidir. Aileniz, arkadaşlarınız yada grubunuz ile Mirya Mavi Yolculuk dan günlük gezilere çıkabilirsiniz.

Şirket bünyemizde bulunan 16 metre Nergis 1 teknesi ile sizleri de günlük özel tekne turlarına bekleriz. Hesaplı tekne kiralama fiyatları ile çok ama çok neşeli bir güne imza atacağımızı bilmenizi isteriz. Nergis 1 teknesi kaptanı aynı zamanda Marmarisli olup bu bölge koylarını ve en berrak sulara sizleri götüreceğinden emin olun.

Marmaris özel tekne turu günlük

2 kabinli 4 misafir konaklama kapasitesi ile aynı zamanda kısa mavi turlara ve haftalık mavi yolculuk turlarına çıkan Nergiz 1 gulet sizin için talebiniz doğrultusunda günlük koy turlarına da çıkabilir. Nergis 1 gulet ile günübirlik özel tekne turlarına 12 kişiye kadar taşıma kapasitemiz vardır.


Peki bu günübirlik koy turlarında neler yapılır ?


Sabah liman çıkışından sonra sizleri güzel bir koya götürüp sabahın serinliğinde denize girmenin tadını çıkartabilirsiniz.. Hele ki bir gece öncesinden Marmaris Barlar Sokağında bulunduysanız bu tur size ilaç gibi gelebilir.


Bir iki koyda denize girmenin ardından isterseniz size bir kaç saatlik balık avlama turu yaptırabilir. Güzel bir deneyim olabilir. Olta ile balık avlamanın tadına doyum olmaz..
Gün boyu sürecek olan aktivitelerden önce öğlen bir yemek molası iyi gider diye düşünüyoruz.. Izgara balık mı istersiniz yoksa zeytinyağlı mezelerden oluşan güzel bir sofra mı yada her ikisi de mi olsun istersiniz ?

Izgara'nın kokusu bile güzel dimi.. ah Marmaris ah...keşke şimdi orada olsaydım diyenleri duyuyor gibiyiz.. :)

Marmaris özel tekne turu günlük

Öğle yemeğinin ardından yine sizleri Marmaris'in meşhur renkli mağarası yada akvaryum, yeşil deniz, turunç gibi popüler yerlerine götürebiliriz.. duruma göre değişir..

Marmaris; deniziyle, yeşiliyle, gece hayatı ile kordonu ile tekneleri ile manzarası ile, insanıyla her zaman farklı her zaman güzel..

Siz de kendinizi Marmaris'in bu güzel koylarında 1 günlük bile olsa bulmak isterseniz sizlere bir telefon uzaklığındayız.. en kötü ihtimal bize mail atabilirsiniz.. 24 saat içerisinde maillerinize karşılık vermiş oluruz. Telefon ile en hızlı müsaitlik ve fiyat bilgisini tarafımızdan alabilir, sizlere yardımcı olmayı isteriz.

Günlük tekne kiralama hakkında ki sayfamızı okumadıysanız buyurun buradan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder